skelter
Ruilprocedure

Ongebruikte skelters mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden. Je dient vooraf via e-mail kenbaar te maken dat je een artikel wilt retourneren. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat, het factuurnummer en tegen welk artikel je dit wilt ruilen. Je ontvangt van ons een e-mailbevestiging van je retourzending.

Nadat je de retourzending hebt aangemeld ontvang je van ons een e-mail met de retourvoorwaarden en een retourlabel. Dit retourlabel kun je uitprinten en op het pakket plakken. Vervolgens kun je het pakket gratis afgeven bij een PostNL punt. De kosten voor de retourzending worden verrekend op de creditnota. Wij verrekenen € 5,95 retourkosten voor klanten uit Nederland. Klanten uit België en Duitsland betalen € 11,95.

Je dient het artikel goed te verpakken in de originele verpakking en omverpakking. (Wanneer de verpakking niet acceptabel is kunnen wij hiervoor €2,50 in rekening brengen)

Vergeet niet het factuur mee te sturen. Zonder factuur kunnen wij je retourzending niet behandelen.

Na ontvangst van het door jou geretourneerde artikel zullen wij deze beoordelen. Je ontvangt van ons een nieuw factuur. Je dient een eventuele bijbetaling van het nieuwe artikel vooraf over te maken. Als wij deze betaling ontvangen hebben sturen wij jou het nieuwe artikel toe. Mocht het nieuwe artikel goedkoper zijn dan sturen wij het nieuwe artikel direct toe en storten wij het teveel betaalde bedrag terug. Wacht altijd op de factuur voordat je een bedrag gaat overmaken!

Retouradres
Skelter Online
Afdeling Retouren
Brinkhorst 5a + 5b
7207 BG  Zutphen
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.