skelter
Zoek je een skelter voor kleine kinderen?
Retro skelter Bolide is een leuke skelter voor kleine kinderen. Het model is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Deze leeftijd is slechts een indicatie, het ene kind is nou eenmaal iets groter dan het andere. De kleine skelter is een eenvoudige trapauto geschikt voor peuters en kleuters.
Bezig met laden...
skelter kind trapauto Skelter 'de bolide' rood
€ 99,95 € 59,95
skelter kind trapauto Skelter 'de bolide' wit
€ 99,95 € 59,95
skelter retro paars Skelter 'de bolide' paars
€ 99,95 € 59,95

Waarom deze skelters bij ons goedkoper zijn?
Dit komt omdat wij ten eerste deze skelters in zeer grote aantallen inkopen. En ten tweede omdat wij de skelters rechtstreeks bij de fabrikant kopen. We slaan dus als het ware één schakel, de groothandel over, waardoor we dezelfde skelter voor een veel scherpere prijs kunnen leveren!

Voor jongens en meisjes!
De retro bolide is verkrijgbaar in de kleuren wit, paars en rood. Elke kleur is geliefd bij zowel jongens als meisjes. Wil jij ook zo'n retro skelter voor je kleintje kopen? Bestel dan online of bezoek onze showroom!


 


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.