skelter

Retourinformatie

Alle skelters mogen binnen 14 dagen na ontvangst ongebruikt geretourneerd worden. Je dient vooraf via e-mail kenbaar te maken dat je de skelter wilt retourneren. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat, het factuurnummer en jouw bankgegevens.

Nadat je de retourzending hebt aangemeld ontvang je van ons een e-mail met de retourvoorwaarden en een retourlabel. Dit retourlabel dien je uit te printen en op het pakket te plakken. Vervolgens kun je het pakket gratis afgeven bij een PostNL punt. De kosten voor de retourzending worden verrekend op de creditnota. Wij verrekenen € 5,95 retourkosten voor klanten uit Nederland. Klanten uit België en Duitsland betalen € 11,95.

Bij retournering wordt het gehele aankoopbedrag terugbetaald.

Je dient het artikel goed te verpakken in de originele verpakking en eventuele omverpakking. Vergeet niet het factuur mee te sturen. Zonder factuur kunnen wij je retourzending niet behandelen.

Na ontvangst van de door jou geretourneerde artikelen zullen wij deze beoordelen. Na positieve beoordeling ontvang je binnen 7 dagen een creditnota en storten wij het aankoopbedrag terug op jouw opgegeven bank- of gironummer.

Retouradres
Skelter Online
Afdeling Retouren
Kerkpad 15
6961 GK Eerbeek

Let op: Skelters die in onze winkel de 'Webcompanies Store' zijn gekocht dienen binnen 8 dagen geretourneerd te worden in de winkel aan de Stuyvenburchstraat 143 in Eerbeek, uiteraard voorzien van aankoopbon.