skelter

Grote skelter...

Ben je op zoek naar een grote skelter? Bij Skelter Online vind je diverse grote skelters. De grote skelters zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De Dino skelters zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Onze grote skelters zijn geschikt als jongensskelter en als meisjesskelter. Over stoepen scheuren en avonturen beleven, dat wil toch ieder kind? Vanwege het enorme gewicht van een Dino skelter is het alleen mogelijk om deze skelters in onze winkel in Eerbeek te bezichtigen en af te halen.
 
Een grote skelter is natuurlijk een geweldig cadeau voor ieder kind! Voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of het behalen van je zwemdiploma, een skelter is altijd een geschikt cadeau. Met een grote skelter hoeft je kind zich absoluut niet te vervelen. Met een skelter kan hij of zij zich uren vermaken, en dat heerlijk in de buitenlucht wat natuurlijk een stuk leuker en gezonder is dan binnen spelen met een computer.

De grote skelter heeft een afmeting van maar liefst 162 centimeter lang, 82 cm breed en 78 cm hoog. De skelter mag daarom zeker een XL skelter genoemd worden. Kinderen (en volwassenen) van maximaal 120 kilogram kunnen deze grote skelter berijden. De skelter heeft grote ‘tractor’ wielen waardoor de skelter stevig op de weg ligt en er met veel plezier op gereden kan worden.

Zoek je een skelter met aanhanger? Ook die hebben wij ons assortiment, dit zijn echter niet zulke grote skelters waardoor ze uitsluitend geschikt zijn voor kinderen jonger dan 8 jaar. Het leuke aan een skelter met aanhangwagen is dat je er spullen in kunt vervoeren en dat maakt het natuurlijk wel erg leuk!

De grote skelter kan door zijn gewicht en afmetingen helaas niet verzonden worden. We hebben de skelters in onze winkel Webcompanies Store staan waar ze bezichtigd kunnen worden en waar je ze kunt afhalen.
 
 


Geen producten aanwezig